زمان ثبت تغییر رشته و تغییر گرایش دانشگاه پیام نور 97
دوستان عزیزی که قصد تحصیل در دانشگاه های پیام پیام نور را دارند و میخواهند از زمان و چگونگی تغییر رشته و گرایش در این دانشگاه مطلع شوند ما توصیه می کنیم این مقاله را مطالعه نمایند زیرا ما در این مقاله به طور مفصل و جامع به مباحث
برای تغییر رشته داشتن شرایط زیر الزامی است
بررسی آییننامههای آموزشی مربوط به تغییر رشته در دانشگاه
شرایط دانشجو برای تغییر رشته
معادلسازی دروس گذرانده
نکات مهم تغییر رشته دانشجویان
پرداخته ایم تا دیگر سوالی برای شما عزیزان در خصوص تغییر رشته و گرایش در دانشگاه پیام نور باقی نماند.خبر خوب اینکه شما دوستان عزیز می توانید با مشاوران تخصصی دانشگاه پیام نور در سامانه صدای مشاور به راحتی در ارتباط باشید مشاوران به صورت شبانه و روزی اماده پاسخگویی به شما باشند.
,,,,,,,,,
"سامانه صدای مشاور "
مشاوره دهنده تخصصی دانشگاه ها
برای تماس با مشاورین ما کافیست از تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611
و از موبایل همراه اول با شماره 99225595 تماس حاصل فرمایید
تماس از 8 صبح تا 12 شب
حتی ایام تعطیل
,,,,,,,,
برای تغییر رشته داشتن شرایط زیر الزامی است
-دانشجوی دوره كاردانی وكارشناسی پیوسته با داشتن شرایط زیر می تواند از یك رشته یا گرایش به رشته یا گرایش دیگر تحصیلی در آن گروه آزمایشی یا در یك گروه آزمایشی دیگر و در همان مركز / واحد تغییر رشته یا گرایش دهد .
-وجود رشته یا گرایش مورد تقاضای دانشجو در همان مركز / واحد
- كمتر نبودن نمره اكتسابی دانشجو در آزمون سراسری از نمره كشوری آن رشته یا گرایش در مركز/ واحد ﴿ در سال پذیرش ﴾، ﴿ سهمیه قبولی -گروه آزمایشی ﴾
-دانشجو حداقل یك نیمسال تحصیلی و حداقل 12 واحد درسی﴿ غیر دروس جبرانی ﴾ را گذرانده باشد .
- امكان ادامه تحصیل دانشجو در سنوات مجاز باقیمانده .
- موافقت مركز / واحد و تأیید شورای آموزشی استان .
- تغییر رشته گرایش فقط برای یك بار و در همان مقطع امكان پذیر است .
جزییات بیشتر
1) شرایط ادامه تحصیل را داشته باشد.
2) حداقل 12 واحد درسی (به غیر از درسهای پیش دانشگاهی و معادلسازی شده ) گذرانده باشد.
3) نمره آزمون ورودی وی از نمره آزمون پایین ترین فرد پذیرفته شده درهمان رشته، همان سال و سهمیه كمتر نباشد توجه: دانشجویان تكمیل ظرفیت، شاهد و مواردی كه با معرفی نامه سازمان سنجش معرفی می شوند ؛نمره آزمون آنها اعلام نشده، و در صورت تقاضای تغییر رشته می بایست به صورت موردی از سازمان سنجش استعلام شود.
4) تغییر رشته فقط در مقطع كارشناسی امكان پذیر است.
5)دانشجو باید با توجه به مدت مجاز تحصیل، پس از تطبیق درس ها امكان گذراندن واحد درسی باقی مانده دررشته جدید را داشته باشد.
6) كلیه دروس عمومی و واحد های مشترك با عناوین، سرفصل و تعداد واحد مساوی دانشجویانی كه در دانشگاه پیام نور تغییر رشته داد ه اند عینا با همان نمره رد یا قبول در كارنامه دانشجو باقی می ماند.
7) تغییر رشته دانشجویانی كه به دستگاه های خاص تعهد دارند با اعلام موافقت كتبی آن سازمان مقدور است.
بررسی آییننامههای آموزشی مربوط به تغییر رشته در دانشگاه
بر اساس ماده 58 آییننامه آموزشی منتشر شده توسط وزارت علوم در سال 1393 بیان شده است که دانشجو در دوران تحصیل در مقطع کاردانی و کارشناسی پیوسته از رشتهای به رشته دیگری تغییر رشته دهد. بنابراین تغییر رشته فقط محدود به مقطع کاردانی و کارشناسی پیوسته میشود و دانشجویان کارشناسی ناپیوسته مجاز به تغییر رشته نیستند. حال این که این تغییر رشته به شرایط دانشجو و موافقت دانشگاه بستگی دارد که در ادامه بیان میکنیم.
شرایط دانشجو برای تغییر رشته
در ابتدا دانشجویان عزیز باید داشتن صلاحیت تغییر رشته را بررسی نمایند و پس از برخوردار بودن صلاحیتهای ذکر شده اقدام به درخواست تغییر رشته نمایند. حال به بررسی این شرایط میپردازیم:
- وجود رشته مورد نظر دانشجو در دانشگاه محل تحصیل
- موافقت گروه آموزشی مبدا و مقصد و همچنین تایید شورای آموزشی دانشگاه
- بلامانع بودن ادامه تحصیل دانشجوی متقاضی در رشته پیشین خود از نظر مقررات آموزشی (عدم مشروطی بیش از دو ترم و داشتن حدنساب نمره معدل نساب نمره معدل)
- گذراندن حداقل یک ششم و حداکثر یک سوم کل واحدهای رشته پیشین (در برخی از منابع این عدد 12 واحد در دوره کاردانی و 24 واحد در دوره کارشناسی اعلام شده)
- داشتن شرط معدل 12 به ازای تمام واحدهای گذرانده شده دانشجو در رشته پیشین
معادلسازی دروس گذرانده
بر اساس مصوبههای وزارت علوم، دروسی که دانشجو در رشته پیشین خود آنها را گذرانده، در رشته جدید معادلسازی میگردد. البته بر اساس ماده 67 این نکته حائز اهمیت است که تشخیص این دروس بر عهده گروه آموزشی رشته مقصد میباشد. این تشخیص به نمره دانشجو نیز بستگی دارد. به عنوان مثال اگر دانشجو در درسی (به عنوان مثال ریاضی دو) نمره کمتر از 12 کسب کرده، ممکن است گروه آموزشی تشخیص دهد این درس باید مجددا توسط دانشجو اخذ شود.
نکات مهم تغییر رشته دانشجویان
-امکان تغییر رشته فقط برای دانشجویان مقطع کارشناسی وجود دارد و تغییر رشته در مقطع کارشناسی ارشد ممنوع است.
-تغییر رشته در پیام نور دارای قوانین و مقرراتی است که دانشجویان به دو روش امکان تغییر رشته را دارند:که به شرح زیراست
-تغییر رشته دانشجویان کارشناسی دانشگاه پیام نور
-تغییر رشته کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی اعم از، آزمون سراسری، فراگیر و بدون آزمون که فاقد شرایط ماده 24 آیین نامه آموزشی دانشگاه هستند، در صورت کسب شرایط ذیل بلامانع است:
- دانشجویان گروه آزمایشی علوم انسانی و هنر در صورت گذراندن حداقل 12 واحد درسی با معدل 14 و بالاتر می توانند در داخل دو گروه آزمایشی علوم انسانی و هنر در مرکز/واحد محل تحصیل تغییر رشته دهند.
- دانشجویان گروه آزمایشی علوم ریاضی و علوم تجربی با گذراندن حداقل 12 واحد درسی با معدل 14 و بالاتر می توانند به کلیه رشته های فعال در مرکز/واحد محل تحصیل تغییررشته دهند.
- در صورتی که رشته مورد نظر دانشجو در مرکز ارائه نمی شود پس از کسب شرایط تغییررشته می توانند تقاضای مهمان دائم به مرکز مجری رشته کنند.
تذکر مهم 1: رشته مهندسی معماری با شرایط بند ب مورد بررسی قرار می گیرد.
تذکر مهم 2: دانشجویانی که بصورت مهمان دائم تحصیل می کنند، می توانند در همان مرکز از شرایط تغییر رشته استفاده کنند.
شرایط اصلی تغییر رشته بر اساس ماده ۲۴ آئین نامه دانشگاه پیام نور
1 - شرایط ادامه تحصیل را داشته باشد.
2- حداقل 12 واحد درسی (بغیر ازدرسهای پیش دانشگاهی ومعادلسازی شده) گذرانده باشد.
3- کمتر نبودن نمره اکتسابی دانشجو در آزمون سراسری از نمره کشوری آن رشته یا گرایش در مرکز/واحد (در سال پذیرش) (سهمیه قبولی و گروه آزمایشی) – (در این مورد باید درخواست تغییر رشته به مرکز مربوطه ارایه شود تا آنها این مورد را استعلام بگیرند).
توجه :
دانشجویان تکمیل ظرفیت، شاهد و مواردی که با معرفی نامه سازمان سنجش معرفی می شوند؛ نمره آزمون آنها اعلام نشده و در صورت تقاضای تغییر رشته می بایست به صورت موردی از سازمان سنجش استعلام شود.
4 - تغییر رشته درهمان گروه علمی و در مقاطع هم سطح و یا از بالا به پایین امکان پذیر است .
5- دانشجو باید با توجه به مدت مجاز تحصیل، پس از تطبیق درسها امکان گذراندن واحد درسی باقی مانده دررشته جدید را داشته باشد.
6- کلیه دروس عمومی و واحد های مشترک با عناوین، سرفصل و تعداد واحد مساوی دانشجویانی که در دانشگاه پیام نور تغییر رشته داده اند عینا با همان نمره رد یا قبول در کارنامه دانشجو باقی می ماند.
7- تغییر رشته به رشته تربیت بدنی وطراحی لباس و پارچه به لحاظ پذیرش غیرمتمرکز و آزمون عملی امکان پذیر نیست.
8- در مواردی که دانشجو دچار بیماری یا سانحه شود، که امکان ادامه تحصیل درآن رشته مقدور نباشد، با ارسال مدارک و نظر شورای آموزشی استان می تواند درهمان گروه یا تغییر گروه آزمایشی تغییر رشته دهد.
9- تا زمانیکه با تغییر رشته دانشجو موافقت نشده دانشجو موظف به ثبت نام در رشته قبلی یا مرخصی تحصیلی است.
10- دانشجو در طول تحصیل فقط یکبار می تواند تغییر رشته دهد.
منبع:زمان ثبت تغییر رشته و تغییر گرایش دانشگاه پیام نور 97
دفترچه سربازی ?? دفترچه نظام وظیفه-دفترچه خدمت سربازی-نحوه دانلود دفترچه سربازی-برگ سبز سربازی-تارخ اعزام به خدمت سربازی-مراحل اقدام به خدمت سربازی-نحوه اقدام به خدمت سربازی-مدارک لازم جهت اعزام به سربازی-نحوه اطلاع از محل خدمت سربازان-میزان حقوق
خرید خدمت ?? خرید خدمت 97-سوالات متداول خرید خدت سربازی-شرایط اقساطی خرید خدمت-دفترچه خرید خدمت-نرخ خرید خدمت سربازی-مشاوره خرید خدمت سربازی-خرید خدمت سربازی
معافیت سربازی ?? معافیت خدمت سربازی-سوالات متداول معافیت خدمت سربازی-مراحل گرفتن معافیت خدمت سربازی-معافیت سربازی-مدارک لازم برای معافیت های خدمت سربازی-تفاوت معافیت موقت و معافیت دائم خدمت سربازی-شرایط معافیت مشمولان غایب-مشاوره معافیت خدمت سربازی-وکیل جهت گرفتن معافیت-معافیت حین خدمت-شرایط معافیت سربازان
:: برچسبها:
زمان تغییر رشته پیام نور 96 - 97 ,مدارک لازم برای تغییر رشته دانشگاه پیام نور ,شرایط تغییر گرایش پیام نور ,مهلت تغییر رشته پیام نور ,مدارک لازم برای تغییر رشته پیام نور ,شرایط تغییر رشته در دانشگاه پیام نور ,زمان تغییر رشته پیام نور 97 - 98 ,تغییر گرایش در کارشناسی ارشد پیام نور ,زمان ثبت تغییر رشته و تغییر گرایش دانشگاه پیام نور 97 ,
:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0