عواقب و مشکلات نرفتن به سربازی چیست؟
نوشته شده توسط : nezamevazifee

عواقب و مشکلات نرفتن به سربازی چیست؟

 

 

طبق قوانین ایران ، دختران از رفتن به سربازی معاف هستند.(ماده 1 قانون خدمت وظیفه عمومی)

ولی پسران وظیفه دارند در صورت نداشتن عذر قانونی ، مدت مشخصی را پس از طی کردن آموزش های نظامی ِ مورد نیاز ، در نیروهای مسلح به خدمت بپردازند.(ماده 2 قانون خدمت وظیفه عمومی)

و اگر از این خدمت خودداری کنند و به موقع برای انجام آن مراجعه نکنند، دچار مجازات و محدودیت های اجتماعی خواهند شد.(ماده 10 قانون وظیفه عمومی)

خیلی از پسرانی که مشمول نظام وظیفه هستند به دنبال این هستند که چه راه هایی وجود دارد تا معاف از سربازی شوند حتی برخی حاضرند دست به هر کاری بزنند اما این خدمت رو انجام ندهند که در مقاله های قبل تر در خصوص راه های معافیت از سربازی توضیح داده ایم در این مقاله در خصوص مشکلات نرفتن به سربازی مطالبی برای شما اماده کرده ایم و میخواهیم در خصوص

زمان مراجعه برای اعزام به خدمت

مدت خدمت سربازی

عذرهایی كه معافیت دائم ایجاد می كنند

مجازات و عواقب نرفتن به سربازی

معایب نداشتن کارت پایان خدمت

 مزایای داشتن کارت پایان خدمت

در قانون جدید چه تسهیلاتی برای سربازان در نظر گرفته شده است؟

مطالب مفید جمع اوری نماییم که امیدوایم مورد رضایت شما عزیزان باشد,در صورت هر گونه سوال دیگری می توانید با سامانه صدی مشاور تماس حاصل نمایید.

 

 

,,,,,,,,,

 "سامانه مشاوره تلفنی نظام وظیفه"

 مشاوره دهنده تخصصی خدمت سربازی 97

برای تماس با مشاورین ما کافیست  از تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611 

و از موبایل همراه اول با شماره 99225595 تماس حاصل فرمایید

تماس از 8 صبح تا 12 شب

حتی ایام تعطیل

,,,,,,,,

 

 

زمان مراجعه برای اعزام به خدمت


کسی که عذر موجهی برای نرفتن یا دیر رفتن به خدمت دارد، مکلف است بعد از برطرف شدن آن عذر به خدمت برود.

و کسانی که عذر موجهی ندارند نیز موظف هستند بلافاصله بعد از اعلام اداره وظیفه عمومی نیروی انتظامی (که معمولا در روزنامه ها و صدا و سیما اعلام می شود) خود را برای خدمت به حوزه های نظام وظیفه معروفی کنند.(ماده 5 و 19 قانون وظیفه عمومی)

بر اساس قوانین ایران ، اداره نظام وظیفه در سال از جوانانی برای انجام خدمت سربازی دعوت به عمل می آورد که در فروردین آن سال ، وارد سن 19 سالگی شده اند.  (ماده2 قانون خدمت وظیفه عمومی)

بدیهی است اگر شخصی قبل از تاریخ مقرر در قانون ، برای انجام خدمت خود را معرفی کند، زمان مراجعه او ، به تاریخی که قانونا باید مراجعه می کرده است موکول خواهد شد.

 

مدت خدمت سربازی


بر اساس نیازهای نیروهای مسلح و وضعیت کشور (برقرار بودن جنگ یا صلح) مدت خدمت سربازی متفاوت است.

این مدت گاهی 1 سال ، گاهی 18 ماه و زمانی هم 2 سال بوده است. ولی اکنون مدت خدمت سربازی  در مناطق عملیاتی 17 ماه، محروم و بد آب و هوا 18 ماه و سایر مناطق کشور  20 ماه است.





 

عذرهایی كه معافیت دائم ایجاد می كنند


مانند كسی كه به دلیل داشتن بیماری حاد و شدید، قادر به خدمت نیست و “معافیت پزشكی” دارد.

(مواد 29 تا 44 قانون خدمت وظیفه عمومی(یا عذر مشمولی كه دارای پدر و مادر پیر و از كار افتاده است و كس دیگری به جز او برای تامین زندگی والدینش وجود ندارد . و دارای “معافیت كفالت” است.  )مواد 45 و 46 قانون خدمت وظیفه عمومی)

افرادی كه معافیت دائم دارند لازم نیست خدمت سربازی را انجام بدهند، لذا به جای كارت پایان خدمت، به آنها كارت معافیت داده می شود.




مجازات و عواقب نرفتن به سربازی

اشخاصی كه برای انجام خدمت سربازی به سن قانونی می رسند و عذر موجهی برای نرفتن به خدمت ندارند، اگر به موقع خود را معرفی نكنند ، علاوه بر مجازاتی كه برای آنها در نظر گرفته می شود (مثلا مدتی به زمان خدمت آن ها اضافه می گردد) دچار محرومیت های متعدد اجتماعی نیز خواهند شد كه مهم ترین محرومیت های این افراد عبارتند از :

1. عدم امكان دریافت گذرنامه و محرومیت از سفر به خارج از كشور

2. محرومیت از استخدام در ادارات و سازمان های دولتی و مشاغل عمومی

3. محرومیت از امضای هر گونه سند رسمی (خرید، فروش و … در محضر)

لازم به ذكر است كسانی كه به خدمت نرفته اند ولی دارای معافیت (اعم از دائم یا موقت) می باشند، برای انجام كارهای فوق الذكر بایستی كارت معافیت یا گواهی های لازم مبنی بر معاف بودن خود را ارائه كنند.




نتیجه تصویری برای کارت پایان خدمت به چه درد میخوره

 

 

معایب نداشتن کارت پایان خدمت

معایب نداشتن کارت پایان خدمت چیست؟؟؟کارت پایان خدمت اهمیت بسیار بالایی دارند.افرادی که مشمول خدمت سربازی شده اند و بنا بر هر دلیلی به خدمت سربازی نرفته اند و یا غیبت داشته اند نمی توانند کارت پایان خدمت داشته باشند.کسانی که مشمول خدمت سربازی شدند ,اگر دوران خدمت سربازی خود را گذراندن و یا  بر اساس قوانین از خدمت سربازی معاف شدند, میبایست جهت دریافت کارت پایان خدمت خود اقدام کنند زیرا در صورتی که مشمولین خدمت سربازی حتی پس از گذراندن دوران خدمت خود کارت پایان خدمت نداشته باشند دچار محرومیت های اجتماعی میشوند.بسیاری از مشمولین خدمت سربازی نمی دانند چگونه از مدارک لازم برای گرفتن کارت پایان خدمت مطلع شوند





مزایای داشتن کارت پایان خدمت

مزایای پایان خدمت عبارت است از حقوق و مزایایی که کارکنان یک شرکت در قبال ترک کار دریافت می‌کنند که می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

باز خرید سنوات خدمت 
حق مرخصی استفاده نشده 
مزایای بیمه درمانی 
حقوق بازنشستگی 
سهام یا حق تقدم سهام شرکت 
کمک برای یافتن کار جدید مانند معرفی به یک بنگاه کاریابی و یا کمک در نوشتن یک رزومه کاری 
مزایای پایان خدمت معمولا به شخصی که بازخرید و یا بازنشسته شده است، پرداخت می‌شود. مزایای پایان خدمت به منظور حمایت از شخصی که به تازگی بیکار شده است پرداخت می‌شود، خواه این شخص استعفاء داده باشد و یا اخراج شده باشد. ممکن است شرکتها آیین نامه‌های خاصی برای این کار تدوین کرده باشند ولی در اغلب کشورها قوانین و مقررات قانونی سختگیرانه در ارتباط با آن وجود دارد. 
مزایای پایان خدمت در ایران 
مطابق ماده ۳۱ قانون کار ایران چنانچه خاتمه قرارداد کار به لحاظ از کارافتادگی کلی و یا بازنشستگی کارگر باشد، کارفرما باید بر اساس آخرین مزد کارگر به نسبت هر سال سابقه خدمت، حقوقی به میزان ۳۰ روز مزد به وی پرداخت نماید
 

چه امور اداری و خدماتی نیازمند کارت پایان خدمت است

-برابر ماده (10) قانون خدمت وظیفه عمومی که در قانون سابق نیز وجود داشت و در قانون جدید مورد تأکید قرار گرفته، انجام برخی از امور در مورد مشمولان وظیفه عمومی، مستلزم ارائه مدرک دال بر رسیدگی به وضع مشمولیت آنان است.
این امور عبارتند از:

الف- شرکت در آزمایشات رانندگی و اخذ گواهینامه.

ب- دریافت هرگونه وام و کمک‌های کشاورزی و صنعتی و دامداری و مسکن از طریق بانک‌ها و وزارت‌‌خانه‌ها و مؤسسات دولتی و وابسته به دولت و نهادهای قانونی.

ج- کاندیدا شدن برای انتخابات مجلس شورای اسلامی و سایر شوراها و انجمن‌های قانونی.

د- تحویل اصل گواهینامه یا پایان نامه دوره‌های تحصیلی دیپلم و بالاتر.

- صدور پروانه کسب و اجازه اشتغال و عضویت در شرکت‌های تعاونی.

ز- دریافت مستمری از سازمانهای دولتی و وابسته و نهادهای قانونی.

ح- استخدام به هر صورت (رسمی، پیمانی، روز مزد و خرید خدمت) در وزارتخانه‌ها و مؤسسات دولتی و نهادهای قانونی و شرکت‌های دولتی.


 

در قانون جدید چه تسهیلاتی برای سربازان در نظر گرفته شده است؟

-خوشبختانه قانونگذار به این موضوع توجه مناسبی داشته و امتیازات و تسهیلات خوبی برای کارکنان وظیفه مانند افزایش حقوق و مزایا, حق عائله مندی برای سربازان متأهل, افزایش امکانات زیست, خوراک, پوشاک و بهداشت و درمان, پیش بینی فوق العاده مناطق عملیاتی و مناطق محروم و بد آب و هوا, پرداخت مستمری به خانواده تحت تکفل سربازان, پوشش بیمه درمانی و بیمه عمر و حوادث پیش بینی کرده است.



مجازات سربازان غایب چیست؟

در قانون جدید وظیفه عمومی همانطور که امتیازات پر رنگ دیده شده, تنبیهات و مجازات ها هم پر رنگ است. مثلاً در ارتباط با مشمولان غایب, در قانون سابق مدت غیبت اثری در میزان تنبیه نداشت. یعنی تنبیه فردی که یکماه غیبت داشت با فردی که چند سال غیبت داشت یکی بود که این چندان منطقی و عادلانه نبود اما در قانون جدید, میزان تنبیه و مجازات بر اساس میزان غیبت تنظیم شده است.







منبع:مشکلات نرفتن به سربازی چیست؟

 

 

 

دفترچه سربازی ?? دفترچه نظام وظیفه-دفترچه خدمت سربازی-نحوه دانلود دفترچه سربازی-برگ سبز سربازی-تارخ اعزام به خدمت سربازی-مراحل اقدام به خدمت سربازی-نحوه اقدام به خدمت سربازی-مدارک لازم جهت اعزام به سربازی-نحوه اطلاع از محل خدمت سربازان-میزان حقوق 

 

خرید خدمت ?? خرید خدمت 97-سوالات متداول خرید خدت سربازی-شرایط اقساطی خرید خدمت-دفترچه خرید خدمت-نرخ خرید خدمت سربازی-مشاوره خرید خدمت سربازی-خرید خدمت سربازی 

 

معافیت سربازی ?? معافیت خدمت سربازی-سوالات متداول معافیت خدمت سربازی-مراحل گرفتن معافیت خدمت سربازی-معافیت سربازی-مدارک لازم برای معافیت های خدمت سربازی-تفاوت معافیت موقت و معافیت دائم خدمت سربازی-شرایط معافیت مشمولان غایب-مشاوره معافیت خدمت سربازی-وکیل جهت گرفتن معافیت-معافیت حین خدمت-شرایط معافیت سربازان 

 





:: برچسب‌ها: راه های نرفتن به سربازی ,اگر سربازی نرویم ,مشکلات نداشتن کارت پایان خدمت ,نمی خواهم به سربازی بروم ,مشکلات نرفتن سربازی ,راه های پیچوندن سربازی ,کارت پایان خدمت به چه درد میخوره ,سرنوشت سربازان فراری ,مشکلات نرفتن به سربازی چیست؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 شهريور 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: